Forpagter søges til Kulturcenter Mariehøj

Vi søger ny forpagter til vores flotte, lyse café på Kulturcenter Mariehøj. Læs alt om jobbet her.

Om jobbet

Vi forestiller os, at caféen er indbydende for caféens brugere, gæster og ansatte på Kulturcenter Mariehøj, herunder også for foreninger, publikum og familiegrupper der besøger Mariehøj.

Caféens koncept skal bygge på normale, sunde fødevarer, og caféen skal i høj grad bidrage til med forplejning til de mange møder, kurser, konferencer, arrangementer, der hvert år holdes på Kulturcenter Mariehøj af såvel kommunen for og af kommunens egne ansatte som foreninger og øvrige, der ønsker at benytte Mariehøjs faciliteter.

Din profil

Du er indstillet på, at caféen drives med personligt engagement og i nært samarbejde med kommunen og med brugergrupper som foreninger, kulturaktører m.fl. Opgaven er ikke kun at drive café, men også at indgå i den særlige sammenhæng det er, at være en del af et kulturcenter og derved bidrage til at skabe liv i husets nerve og hverdag.

Det er vigtigt, at du har forståelse for stedets specielle karakter, og at du kan se mulighederne for at spille sammen med de øvrige faciliteter og tilbud på kulturcentret.

Du har en relevant uddannelse og erfaring med drift af café- eller restaurationsvirksomhed.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder omgivelser, hvori du har mulighed for at drive en forretning.

Caféen er indrettet med et fuldt bestykket produktionskøkken og møbleret serveringsområde i tilknytning hertil.

Ansættelsesvilkår

Du er / har en selvstændig virksomhed, som der indgås en forpagtningsaftale med på almindelige forpagtningsvilkår ud fra Horestas anbefalinger. Forpagtningsaftalen indgås efter princippet om betaling af en procentdel af bruttoomsætningen. Herudover skal der betales for forbrug af energi.

Om os

Rudersdal Kommune ejer Kulturcenter Mariehøj, hvor der er mere end 10.000 m2 under tag med mødelokaler, kursusfaciliteter, værksteder, kultursal til teater, musik m.m. Kulturcenter Mariehøj ligger i naturskønne omgivelser med let adgang til Helsingørmotorvejen og offentlig transport.

Kulturområdets administration og ledelse (Kultursekretariatet) har til huse på Mariehøj. Endvidere huser Mariehøj en daginstitution, hjemmeplejen, ungdomsklub, fritidsundervisning, musikskole, billedskoler, væresteder, et frivilligcenter og meget mere.

Huset skal fungere i balance mellem tradition og nytænkning i tværgående og åbne netværk mellem foreninger, amatører, professionelle, talenter, vækstlag, frivillige, sponsorer og offentlige institutioner. En dynamo for det gode fritidsliv, der både giver rum for kreative udfoldelser, oplevelser og sociale fællesskaber på tværs af alder, interesse og køn, samt sætte det gode medborgerskab og involvering af borgerne / brugerne i centrum.

Ansøgning, samtale og kontakt

Vi skal bede om, at du vedlægger dit CV, herunder forudgående erfaringer med café- eller restaurationsdrift, oplysning om personale, forslag til cafékoncept, herunder forslag til menukort, take away m.m., samt visionen for din virksomhed.

Her kan du se et uddybende koncept med bilag for forpagtningen af caféen på Mariehøj:

Koncept for forpagtning af cafe på Kulturcenter Mariehøj samt bilag 1 og 2 Rudersdal Kommunes sundheds- og forebyggelsespolitik Rudersdal Kommunes Kulturpolitik Forslag til samarbejdsaftale med ny forpagter af cafeen på Kulturcenter Mariehøj

 

Der vil være mulighed for at besøge Kulturcenter Mariehøj efter nærmere aftale.

Ansøg via rudersdal.dk

Samtaler

Første samtale er onsdag den 18. april 2018 mellem kl. 8:00 og 11:00, og en eventuel anden samtale vil finde sted onsdag den 25. april 2018 mellem kl. 10:30 og 12:30.