Spring til indhold

5. maj rykker kviktestcenteret fra Mariehøj til p-pladsen i Holte

Fra onsdag den 5. maj kl. 8.00 skal du til parkeringspladsen over for Holte Midtpunkt, hvis du skal have taget en kviktest i Rudersdal. Åbningstiderne er de samme: Alle dage fra 8.00-20.00. Alle borgere fra 6 år kan testes, og der er ingen tidsbestilling.

Kulturcenter Mariehøj får igen lov at summe af kultur med den nye genåbning af kultur- og foreningslivet. Derfor rykker kviktestcenteret til nye lokaler på parkeringspladsen(loppemarkedspladsen) i Holte.

Testcenteret har åbent mandag-søndag kl. 8.00-20.00, og du skal ikke bestille tid. Medbring blot dit sundhedskort, mundbind og mobiltelefon. Du modtager resultatet på en sms efter ca. 15 minutter. Svaret udløber, så det er vigtigt, at du har en mobiltelefon.

Sidste testdag på Mariehøj er tirsdag den 04. maj frem til kl. 20.00.

Test af børn

Som noget nyt kan børn der er fyldt 6 år blive testet. 6-14-årige skal følges med en forælder eller værge.

Test udføres af Copenhagen Medicals. Læs mere her: https://www.cphmed.com/

Øget trafik på Holte Stationsvej

Der vil muligvis komme situationer med øget trafik og begrænsede parkeringsmuligheder i Holte. Derfor opfordrer vi alle, der kan bruge andre transportmidler end bilen, til at benytte sig af denne mulighed. Hvis du handler i Holte, eller blot skal ud på Kongevejen, opfordrer vi dig til at benytte andre veje end Holte Stationsvej, da der kan være øget trafik.

Læs mere om testmulighederne i Rudersdal på www.rudersdal.dk/coronatest