Spring til indhold

Biblioteker, ungetilbud og udendørs anlæg åbner i denne uge

Som led i regeringens genåbningsplan af Danmark åbner nu kommunens biblioteker, ungdoms- og klubtilbud samt det idræts- og foreningsliv, der kan afvikles udendørs.

Dem, der har længtes efter at låne en god gammeldags trykt bog på biblioteket, de unge, der har savnet deres fritidsklub og mange af dem, der er en del af foreningslivet i Rudersdal har nu noget at se frem til. Den 18. maj genåbnede biblioteker og udendørs anlæg i Rudersdal Kommune og den 20. maj forventes ungetilbud at genåbne.

Det sker som led i regeringens genåbningsplan efter coronapandemien. Det er nu tilladt at åbne dele af det lokale kultur- og fritidsliv igen, men ikke helt, som vi kender det.

Idræts- og foreningslivet må nu igen have aktiviteter udendørs, men det sker under særlige vilkår.

Idrætsanlæggenes udendørs arealer, skolebaner og arealer omkring Kulturcenter Mariehøj genåbner. Dermed kan idræts- og foreningslivet igen udøves udendørs, men inden for de nuværende sundhedsmæssige regler. Der er fortsat forsamlingsbegrænsning på max. 10 personer og et krav om at holde afstand. Det er ikke muligt at anvende indendørs foreningsfaciliteter, men indendørsforeninger må gerne være udendørs.