Spring til indhold

Birkerød får midlertidigt testcenter

Smitten er høj i Rudersdal Kommune og ikke mindst i Birkerød. Derfor etableres der et midlertidigt testcenter ved Birkerød Idrætscenter på søndag den 8. november.

Gennem de seneste to uger har der været et stigende antal smittede med corona navnlig i Birkerødområdet. Derfor etableres der i samarbejde mellem Region Hovedstaden og Rudersdal Kommune et midlertidigt testcenter ved Birkerød Idrætscenter på søndag den 8. november i tidsrummet kl. 10.15-15.45.

Christoffer Buster Reinhardt, formand for Sundhedsudvalget i Region Hovedstaden siger:

”Regionen har nu mulighed for at køre ud med mobile testcentre og hjælpe der, hvor der lige nu er ekstraordinært behov for test, fx fordi smitten stiger pludseligt. Jeg er glad for, at vi på den måde kan sætte hurtigt ind i Birkerød, hvor vi desværre har set en stor smittespredning den seneste tid.”

Borgmester Jens Ive, Rudersdal Kommune, siger:

Vi har oplevet en voldsom stigning i smitten over de seneste uger. En stor del af smitten er koncentreret i og omkring Birkerød. Derfor er jeg glad for, at Regionen så hurtigt kunne rykke ud med deres nye mobile testcenter. Jeg håber, at alle de, som er i tvivl, om de er smittede, benytter sig af muligheden.” 

Mød op i god tid

Hvis man vil benytte sig af muligheden for at blive testet lokalt på søndag, skal man blot møde op mellem kl. 10.15 og 15.45. Det vil være en god idé at møde op i god tid. Testcentret lukker senest kl. 15.45.

Hvordan finder jeg det midlertidige testcenter?

Testcenteret ligger i Birkerød Idrætscenter på Bistrupvej 1 i Birkerød. Der er adgang udefra på venstre side af bygningen ved passagen mellem skaterbanen og idrætscenteret. Der vil være tydelig skiltning.

Ankommer i bil: Der er 133 p-pladser ved Birkerød Idrætscenter og 50 p-pladser ved Søndervangshallen.

Ankommer med S-tog: Gå til højre, op ad stationsvej, mod Bistrupvej.

Gå over krydset, mod svømmehallen. Gå mod den store hvide bygning, forbi den hvide bygning og drej til højre lige ved skaterparken.

Gående: Følg skilte, som viser vej mod testcenter.