Spring til indhold

Den grønne puls slår endnu, og det skal fejres

I år kan Grøn Puls 60+ fejrer 10-års jubilæum, og i den anledning inviterer Hjerteforeningens Lokalforening og Rudersdal Kommune, Kultur, til en formiddag i naturens tegn.

Fejring bliver en blanding af bevægelse i naturen sammen med andre og et foredrag, der er med til at give os viden om, hvordan naturen påvirker os som mennesker.

Kom ud i naturen og mærk din egen natur

Kjeld Fredens vil denne formiddag fortælle om, hvordan naturen i den grad er et miljø, der gavner vores mentale udvikling. Naturen er et gratis tilbud, man bør tage imod, fordi mental sundhed er afgørende i et accelererende samfund. Udemiljøet får os op af stolen, aktiverer kroppen og hjernen og gør samarbejdet naturligt. Naturen fremmer en tilgang til læring, hvor man er en helhed af hjerne, krop og omverden.

Kjeld Fredens er læge og har været hjerneforsker ved Århus Universitet, seminarierektor, udviklings- og forskningschef ved Vejlefjord Neurocenter, vismand i Kompetencerådet og adj. professor Aalborg Universitet Institut for Læring og Filosofi. Han er desuden forfatter til bogen ”Læring med kroppen forrest”, Hans Reitzels Forlag, 2018.

Grøn Puls skal opleves sammen med andre

Udover foredraget med Kjeld Fredens bliver der mulighed for at høre historien om Grøn Puls-træningsholdene, der nu har kørt i 10 år og prøve lidt let træning i naturen efterfulgt af en forfriskning.

Husk tøj og fodtøj til at bevæge sig i.

Program for formiddagen

Velkomst – 10 år med Grøn Puls i RudersdalRutens Univers

Foredrag – ”Kom ud i naturen og mærk din egen natur” v. læge Kjeld Fredens

Let træning og en forfriskning

Tilmeld dig 

Alle er velkomne. Du behøver ikke at være deltager på Grøn Puls i forvejen for at melde dig til formiddagen.

Tilmeld dig foredrag og Grøn Puls

Hvor og hvornår  

Dato: Mandag den 2. maj 2022

Tid: 9.00-11.30

Sted: Kultursalen, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B 2840 Holte