Spring til indhold

FrivilligBørs med rekord

Der blev handlet, snakket og netværket på livet løs, da årets FrivilligBørs løb af stablen i Frivilligcenter Rudersdal i fredags.

142! Så mange aftaler blev der indgået blandt de 61 deltagende foreninger, institutioner og virksomheder, der lagde vejen forbi årets FrivilligBørs. Over 100 deltagere var mødt op og centrets torv summede af spændte, entusiastiske og glade deltagere, der var klar til at gøre en god handel.

Rudersdals borgmester, Jens Ive, åbnede børsen kl. 16.00, og lynhurtigt blev de første aftaler indgået.
Det var da også en glad centerleder Lotte Hassing, der gjorde status efter en begivenhedsrig dag: 

”FrivilligBørsen har været en kæmpe succes med et rekordstort antal deltagere og indgåede aftaler, så vi er meget tilfredse.”

Mange spændende aftaler blev indgået

Aftalerne på årets frivilligbørs spændte vidt, og mange deltagere fik spændende aftaler med sig hjem. Blandt andet aftalte den lokale kultur og naturforening; KulNaTur en naturvandring med Aktivitetscentret Teglporten, Venligboerne Rudersdal aftalte et kursus for flygtninge med fokus på budgetlægning med Danske Bank i Holte, og Børns Voksenvenner København indgik en aftale med Rudersdal Bibliotekerne om udstilling af billeder og oplæg på Rudersdal Bibliotekerne.

FrivilligBørsen vender stærkt tilbage

Der blev handlet på FrivilligBørsen indtil sidste minut, hvor formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Daniel E. Hansen lukkede børsen kl. 17.30. At FrivilligBørsen endnu engang viser sig som en stor succes er et stort incitament til at afholde arrangementet igen, i hvert fald hvis man spørger Lotte Hassing: ”Selvfølgelig vender FrivilligBørsen tilbage. Det er efterhånden blevet en fast tradition i Frivilligcentret, så jeg tror godt at jeg kan garantere, at børsen vender tilbage.”