Spring til indhold

Kursus: Bliv haveambassadør!

Kom til mentorkursus på Mariehøj den 21. april og lær mere om vilde haver og hvordan du gør din have mere vild.

Hvis du er interesseret i vilde haver, gerne vil give biodiversiteten en hånd og inspirere andre, kan du nu komme på kursus i vilde haver og blive haveambassadør i dit lokalområde.

I efteråret 2021 blev der afholdt to havementorkurser med stor succes. Rudersdal Kommune skyder derfor 2022 i gang ved at tilbyde muligheden for endnu et kursus. Kurset afholdes tirsdag den 21. april kl. 16 - 20.30 til dig, der er interesseret i vilde haver og gerne vil være haveambassadør.

Kursustilbuddet er led i Rudersdal Kommunes indsats for at blive Danmarks vildeste kommune og øge mangfoldigheden af arter. Filosofien er, at mange bække små kan gøre en ret stor å, så jo flere der gør noget i deres egne haver, jo mere batter det i regnskabet over biodiversitet. 

Forventning om at sprede budskabet

På kurset vil vild havekonsulent Signe Schrøder gennem oplæg og øvelser dele ud af sin store viden om vilde haver, og hvad der skal til for at omdanne sin have fra en traditionel have til en have, hvor naturen bedre kan udfolde sig.

Med kurset i bagagen er deltagerne rustet til at give andre inspiration og viden – hvad enten det er naboerne i rækkehuskvarteret, de øvrige grundejere i din lokale grundejerforening eller beboerne i boligforeningen.

Ideen med mentorkurset er således, at deltagerne forventes at sprede budskabet.

Tid og sted

Kurset, som er gratis, er af 4,5 timers varighed og afholdes torsdag den 21. april kl. 16 - 20.30 på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, i lokale "Richard Mortensen".

Kurset byder på forplejning i form af sandwich og kaffe / the / vand.

Meld dig til herunder:

TILMELDING TIL MENTORKURSUS - GØR HAVEN VILDERE

Del dine ideer og vis os de vilde steder

Husk at du på Sammen om Rudersdal kan være med til at støtte op om vores bestræbelser på at blive Danmarks vildeste kommune. Del dine ideer og peg de vilde steder ud på et kort – til glæde og inspiration for andre.

Sammen om Rudersdal