Spring til indhold

Minder om magi

Fortid og nutid, minder og virkelighed blandes sammen. Plejehjemmet bliver omdannet til ungdommens cirkus og minderne om magi får frit løb i Teatermejeriets nye forestilling 'Minder om Magi'.

I forestillingen 'Minder om Magi' følger vi en dreng ved navn Theodor. Han lever en rodløs tilværelse og søger et fællesskab, og den kærlighed han aldrig har oplevet. Historien om den rodløse dreng fortælles af selvsamme Theodor bare 50 år senere. Han fortæller historien til sygeplejeren Rasmus, der er ny på det lokale plejehjem. I løbet af forestillingen opbygger de to karakterer et venskab, hvor Rasmus’ pligter bliver sat på prøve, når han bliver draget af Theodors historier, og Theodor bløder op ved at møde én, der rent faktisk lytter.

Kontrasterne mellem mindernes og plejehjemmets verden er store, og måske kan alderdommen og en livlig fantasi have haft indflydelse på fortællingen. Theodor fortæller om en rejse til et mystisk cirkusunivers, hvor klovne og løver absolut ikke er som i eventyrene, og kærligheden synes at være uopnåelig. Når ensomheden tynger, og verden er imod dig, kan kærligheden virke usynlig. Men er kærligheden i virkeligheden så langt væk, eller er den lige ved siden af?

Fortid og nutid, minder og virkelighed blandes sammen. Plejehjemmet bliver omdannet til ungdommens cirkus og minderne om magi får frit løb.

Du kan se forestillingen på disse datoer:
Fredag den 20. marts kl. 19:00
Lørdag den 21. marts kl. 16:00
Tirsdag den 24. marts kl. 19:00
Onsdag den 25. marts kl. 19:00
Torsdag den 26. marts kl. 19:00
Fredag den 27. marts kl. 19:00
Lørdag den 28. marts kl. 16:00

TeaterMejeriets aktiviteter er støttet af Kultur- og Fritidsudvalget i Rudersdal Kommune

Forestillingen Minder om Magi er støttet af Nordea-Fonden, Danske Bank i Lyngbys Fond, Rema1000 (Gl. Holte v. Mikkel Salling) og Spiseriet (Gl. Holtegaard v. Anne Holck).