Spring til indhold

Nu åbner caféen igen

Fra starten af august kan du igen spise i caféen på Kulturcenter Mariehøj, hvor den nye forpagter, Martin Meinertz Christensen, åbner 'kulturcafeen eat'n'meet'.

Så er der ikke længe til Kulturcaféen åbner på ny! Fra den 6. august kan du igen spise på Kulturcenter Mariehøj hos kulturcafeen eat'n'meet

Bag caféen står Martin Meinertz Christensen, der er uddannet cand.merc. og som selvstændig har været i restaurationsbranchen siden 2002. Martin har bl.a. drevet Restaurant Storkereden i Lyngby og driver kantinen på Tårnby Gymnasium på 11. år. 

Martin, der er 54 år og gift med Line, glæder sig til at åbne den nye kulturcafé.

"Vi vil tilbyde vores gæster god, ordentlig og velsmagende mad til fornuftige priser. Til dagligt har vi foruden dagens ret, såvel noget til den lille, som den store sult. Udvalget vil være klassisk fx en caféburger, ceasar salad, en vegetarret, m.v. Vi vil dertil tilbyde smørrebrød, caffe latte og cappuccino, kage og så videre," fortæller han.

Også takeaway, brunch og selskabsmad

Orker man ikke lige at lave aftensmad, vil caféen også have et sortiment til takeaway, som kan bestilles og afhentes. 

"Om søndagen tilbyder vi en brunchbuffet og derudover laves der mad til fx barnedåb, konfirmation, bryllup - kort sagt til enhver festlig lejlighed," slutter den nye forpagter.

Vil du allerede nu gerne bestille mad til møder og arrangementer i august og fremover, kan det ske på mmc@eatnmeet.dk.

I starten af september afholdes den officielle åbning af kulturcafeen eat'n'meet - følg med her på siden og på Facebook for mere information.