Spring til indhold

Økonomi- og gældsrådgivning

Få gratis, anonym, fortrolig og uvildig rådgivning i Frivilligcenter Rudersdal på Kulturcenter Mariehøj.

Er din gæld blevet helt uoverskuelig og har du ikke andre muligheder for at få hjælp, kan du få gratis og anonym rådgivning i Økonomi- og gældsrådgivning i Frivilligcenter Rudersdal.

Frivillige med uddannelse og erfaring indenfor økonomi, jura og det sociale område er klar til at hjælpe hver tirsdag eftermiddag.

Jørgen Cardél er pensioneret advokat og statsautoriseret ejendomsmægler og har mange års erfaring som frivillig i gældsrådgivningen i Forbrugerrådet Tænk – og så er han netop begyndt som frivillig aktivitetsleder og rådgiver i den nye økonomi- og gældsrådgivning.

  • Alle slags mennesker kan havne i økonomiske vanskeligheder, og hvis man sidder i gæld til halsen, så kan det være rigtigt svært at finde en vej ud. Det hjælper vi med. Det er nemlig muligt at forhandle med kreditorer. Gæld bliver forældet og der er mange muligheder for at sanere gælden, så det bliver overskueligt at komme videre, fortæller Jørgen Cardél.

Du kan få hjælp til at få styr på din økonomi. Rådgivningen hjælper dig fx med

  • at lægge et budget som kan holde med din nuværende indtægt
  • at vurdere om betingelserne for at opnå gældssanering gennem skifteretten er til stede og hjælper dig med at udfylde ansøgningsskemaet
  • at rette henvendelse til dine kreditorer for at lave aftaler
  • at få bedre styr på situationen, hvis din bolig er ved at gå på tvangsauktion eller hvis du ikke har penge til den månedlige ydelse på bil eller andet som er købt på afbetaling eller hvis du ikke har penge til at betale din gæld til skat
  • at lave en handleplan for fremtiden

Økonomi- og Gældsrådgivningen varetager dine interesser i alle spørgsmål om gæld og den økonomi som er nødvendig for at få det hele til at hænge sammen. Rådgiverne har tavshedspligt.

Rådgivningen
Rådgivningen finder sted tirsdage kl. 15 - 18 i Frivilligcenter Rudersdal på Øverødvej 246A, 2840 Holte. Der skal bestilles tid.

Rådgivningen er gratis, fortrolig og anonym. Du bestemmer selv, hvordan du vil benytte rådene. Ansvaret er stadig dit eget.

Frivilligcentret: Gældsrådgivning