Spring til indhold

PLUS 1: Koncert med Mathilde Falch

Den 17. februar er der koncert med Mathilde Falch. Koncerten er rykket fra Mariehøj til Mantzius.

Kom til koncert med Mathilde Falch den 17. februar 2022 kl. 13 på Mantzius i Birkerød. Koncerten er rykket fra 27. januar på Kulturcenter Mariehøj, og billetter hertil vil være gældende til koncerten på Mantzius.

Koncerten er en del af PLUS 1, som betyder, at når du køber én billet, følger der en ekstra billet med. Det giver dig muligheden for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed til eftermiddagskoncert på din billet.

Køb billet til koncerten.​

Spilleglæde, intens nærvær og gode sange

Mathilde Falch fortæller og synger om livets høje og lave bølger .

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved i høj grad at være præget af personlige fortællinger, spilleglæde, intense nærvær, humor, høj energi, spontane historier, gode sange og dygtige musikere, der folder sig ud i scenerummet.

Mathilde Falch har gennem de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hun har kunnet komme til det - på gaden, hjemme i folks private stuer, på de store spillesteder og festivalscener. Som 18-årig oprettede Mathilde sit eget pladeselskab Just For The Record, hvor hun selv udgiver sin musik fra. Når hun ikke arbejder på ny musik, er Mathilde bl.a. også ambassadør for SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed.

Mathilde er lige nu aktuel med sit seneste, anmelderroste album "Solen Brænder" (2021).

Koncerten er en del af PLUS 1. PLUS 1 handler om at invitere, glæde sig, opleve og hygge sig sammen - én gang om måneden i dit lokale kulturhus fra september '21 til juni '22. Denne gang på Kulturcenter Mariehøj.

Koncerten finder sted på i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte.

Dørene åbner kl. 12.30. Koncertstart kl. 13.00. Unr. siddepladser.

1 billet er adgangsgivende for 2 personer. Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Efter koncerten er der kaffe, kage og koncertsnak: Om den koncert vi lige har oplevet, den næste koncert vi glæder os til, eller alt det andet vi går og bakser med i livet.

Om PLUS 1 - sammen til koncert
PLUS 1 er 120 eftermiddagskoncerter i 12 byer. PLUS 1 er fællesskab, nærvær, grin og gode stunder. En koncert er en ideel anledning til at se frem til en hyggelig oplevelse og til at række ud efter én, vi ikke har set i lang tid. Med PLUS 1 rækker kulturhusene nu ud efter folk og foreninger, som gerne vil mødes om kulturen midt på dagen vende stort eller småt sammen over kaffe og kage bagefter. Når du køber 1 billet, følger der 1 ekstra billet med. Det giver dig muligheden for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed til eftermiddagskoncert på din billet - deraf navnet. 

Læs mere om PLUS 1 her

Se hele PLUS 1 koncertrækken her