Spring til indhold

Rudersdals mestre hædret ved Idrætsfesten

Den årlige idrætsfest for voksne blev i sidste uge afholdt på Kulturcenter Mariehøj. Kultursalen lagde ramme om det traditionsrige event, hvor Rudersdal Kommune anerkender og fejrer alle dem, der har vundet et mesterskab det foregående år.

Onsdag aften løb den traditionsrige Idrætsfest i Rudersdal Kommune af stablen. Hvert år bliver alle udøvere fra kommunens idrætsforeninger, der har vundet et mesterskab inviteret til at blive fejret og hilse på borgmesteren. Unge mestre samles i Reprise Teatret, hvor de modtager diplomer og gavekort af borgmester Jens Ive. Herefter er der filmhygge for dem, der har lyst. I år blev filmen Coco vist.

Normalt afholdes arrangementet for voksne mestre (over 16 år) på rådhuset, men da dette er under renovering blev festen i år afholdt på Kulturcenter Mariehøj. Der var livemusik ved pianist Søren Gemmer, diplomoverrækkelse ved borgmesteren og et oplæg af speedskateren Viktor Thorup, der netop er hjemvendt med en flot 5. plads fra Vinter OL. Aftenen blev afsluttet med en buffet og hyggelig samvær.   

Tilstede var bl.a. flere danmarksmestre, nordiske mestre, verdensmestre og tidligere OL-vinder Katja Salskov-Iversen. Politikere, trænere og formænd for idrætsforeningerne deltog også ved begge events.

 

Kriterier for deltagelse

Personer på 16 år og derunder, der har opnået et eller flere af følgende resultater:

  • Landsdels- eller regionsmesterskaber i bedste række (A-rækken), danmarksmesterskaber, nordiske mesterskaber, europamesterskaber og/eller verdensmesterskaber såvel individuelt som for hold
  • Deltagelse i olympiske / paralympiske lege

 

Personer fra 17 år og opefter, der har opnået et eller flere af følgende resultater:

  • Et eller flere officielle danmarksmesterskaber i Danmarks Idræts-Forbunds regi såvel individuelt som for hold
  • Officielle nordiske mesterskaber, europamesterskaber, verdensmesterskaber og/eller olympiske / paralympiske mesterskaber
  • Deltagelse i olympiske / paralympiske lege

 

Foto: Susanne Fischer