Vi byder velkommen til Kulturcaféen Your Taste

Nu er der ikke længe til, at man igen kan spise i caféen på Kulturcenter Mariehøj. Der er fundet en ny forpagter, der åbner Kulturcaféen Your Taste til januar.

Der er nu ansat en ny forpagter af caféen på Kulturcenter Mariehøj. Den 2. januar 2019 åbner ”Kulturcaféen Your Taste”. Den nye forpagter hedder Jesper Andersen, han er kok og har en del erfaring som køkkenchef og driftschef. Der vil være en daglig cafébestyrer, som hedder Malene.

Caféen vil være åben for alle og servere forplejning til møder, kurser, konferencer og andre arrangementer på Kulturcenter Mariehøj. Al forplejning til mødelokalerne Per Kirkeby og Richard Mortensen skal bestilles hos caféen.

Your Taste laver også mad ud af huset til selskaber, receptioner, bryllupper, firmaordninger m.v. , ligesom arrangementer efter nærmere aftale med forpagter kan holdes i caféen.

Caféens åbningstider kommer til at være:

  • Mandag til torsdag kl. 11:00-19:00
  • Fredag kl. 11:00-16:00
  • Lørdag, søn- og helligdage kl. 10:00-16:00

Vi glæder os meget til at få liv i caféen igen, og der vil holdt en åbningsreception i begyndelsen af februar, hvor I alle vil blive inviteret.  

Kontaktoplysninger:

Mail: mariehoj@yourtaste.dk 

Tlf.: 53 62 01 32 

Vil du se lidt mere om Your Taste, kan du tilgå deres hjemmeside her:

Your Taste​

Bestillingssedler og menuer kommer senere og vil kunne findes her: 

Kulturcaféen

Har I spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte Helle Lehrmann på hleh@rudersdal.dk eller telefon 72 68 56 18.