Spring til indhold

Mariehøj for børn

Mariehøj for børn

Du finder løbende arrangementer for børn på Mariehøj, men der er også altid mulighed for at besøge naturlegepladsen, Marielunden og Tusindbenruten.

 

Tusindbenruten

Mariehøj Naturlegeplads

Mellem Kulturcenter Mariehøj og Gl. Holtegaard ligger Mariehøj Naturlegeplads. 

Legepladsen ligger smukt i den gamle æbleplantage og er især for de 3 til 12-årige. På legepladsen kan børn klatre i tårnene med net samt følge en 'jorden er giftig'-bane. 

Adgang til legepladsen sker nemmest via Øverødvej 246A. Følg vejen bag kulturcenteret til der kommer et skilt på højre hånd.

Til legepladsen er knyttet TusindbenRuten - se nedenfor.

Dans i Marielunden

Løb, leg eller kælk i Marielunden

Marielunden er et minibakkelandskab foran kulturcenteret med æbletræer og bordtennisbord. Her kan børn lege eller opholde sig på bakkerne  - og ligefrem kælke, hvis vejret er til det.

Dreng på Tusindbenruten

Tusindbenruten - en temarute til RudersdalRuten

Ude i naturen omkring Kulturcenter Mariehøj venter eventyret. TusindbenRuten er en natur-, oplevelses- og bevægelsesrute for børn og barnlige sjæle i og omkring Mariehøj Naturlegeplads. 

TusindbenRuten er ca. 1.000 m lang og ved at følge eventyret bliver legen og naturoplevelsen udvidet fra Mariehøj Naturlegeplads til også at omfatte den omkringliggende natur. På TusindbenRuten kommer man rundt i skoven, op på Mariehøj, ned ved søen og rundt i æbleplantagen sammen med Kong Tusindben og hans venner.

TusindbenRuten er en af temaruterne i RudersdalRutens Univers - læs meget mere om ruten og download den lille bog her:

TusindbenRuten

Ja ja nemlig

Familiedage

Familiedage er kreative værksteder, der giver børn og voksne mulighed for at hygge sig sammen om små sysler. Her kan man sammen med professionelle kunstnere fx fordybe sig i at forme de fineste ting, høre historier eller måske noget helt andet. Det koster 30 kr. pr. person at deltage. 

Hold øje med kalenderen.

Juhu det regner

Teaterforestillinger

Du kan også opleve teater på Kulturcenter Mariehøj. Forestillinger spilles i dagtimerne og er for børn i daginstitution og for børn med forældre eller bedsteforældre.

Hold øje med kalenderen. 

Oplev logo for børn
Nyhedsbrev

Abonner på nyhedsbrevet Oplev for børn!

Vil du gerne have løbende information om arrangementer, aktiviteter og events for børn på Kulturcenter Mariehøj og i resten af Rudersdal, kan du tilmelde dig Rudersdal Kommunes oplevelsesportals nyhedsbrev for børn. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet 'Oplev Rudersdal for børn'

Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.