Spring til indhold

Mariehøj for unge

Mariehøj for unge

Ung i Rudersdal råder over et ungeområde med fire lokaler på Kulturcenter Mariehøj. Alle lokaler kan bruges hele året rundt 24-7, da de har digitallås og alarmkode.

Studie 1

Studie 1 er en professionelt øvelokale med tilhørende musiklydstudie. Lokalet er udstyret med trommesæt, basforstærker, el-klaver, keyboard, sanganlæg og indspilningsudstyr.

Studie 2

Studie 2 er et fuldt udstyret øvelokale, som kan bruges til at spille musik. Der er også et lille projektlydstudie, som kan bruges til at lave elektronisk musik eller indspilning af mindre setups.

Studie 3

Studie 3 er et topprofessionelt multimedierum med 13 iMacs, der er udstyret med Adobe-pakken (Indesign, Photoshop, Illustrator etc.). Der er kameraudstyr og en projektor, så rummet kan bruges til undervisning eller produktion af al slags multimedie.

Backstage

Backstage er et altmuligrum med plads til ca. 75 stående mennesker. Der er en scene med lyd- og lysudstyr, så der kan laves intimkoncerter, foredrag, kurser etc.. Rummet har to mindre rum tilknyttet, som kan bruges til mindre gruppearbejde i forbindelse med kurser, workshops eller som backstage-lokale til koncerter. Rummet er indrettet i Berlinerstil, med forskellige bordtyper, lounge-hænge-ud-område og mørke scenetæpper, der kan gøre rummet mørkt til koncerter. Der er en vask og el-kedel, så der er mulighed for at lave te og kaffe.

Vær med

Vil du vide mere? Kontakt ‌Ung i Rudersdal‌ eller følg med på Facebooksiden Rude Studios.

Lokalerne kan bookes ved at sende en mail til ungi@rudersdal.dk.