Spring til indhold

Om os

Om os

Kulturcenter Mariehøj hører under Rudersdal Kommune, og huser bl.a. Kultursekretariatet, der er ansvarlig for husets drift og anvendelse. Dertil er der et brugerråd med repræsentation af foreninger og andre institutioner, som har tilknytning til kulturcentret.

Kulturcenter Mariehøj danner en attraktiv, fysisk ramme om mangfoldige, kvalitative og multikulturelle aktiviteter for børn og voksne. Kulturcentret er borgernes hus, og alle kan derfor låne eller leje lokaler - eller man kan blot smutte forbi og kigge på kunst og få sig en hyggestund i caféen.

Er vejret til det, er det muligt at låne/leje grej til centrets udendørs aktiviteter – minigolf, petanque, bordtennis og basketball, ligesom Kulturcenter Mariehøj er et perfekt udgangspunkt for en tur på Mariehøjen eller naturlegepladsen.

Kulturcentrets omdrejningspunkt er hovedindgangen i område A med den store glasfacade. Fra hovedindgangen er det lettest at finde rundt, hvis det er første gang, man besøger stedet. I området findes en reception, hvor det inden for åbningstiden er muligt at komme i kontakt med stedets personale.

Årsplan 2022 Kulturcenter Mariehøj

Brugerrådet