Kulturcaféen

Kulturcaféen

Er du sulten? Besøg Kulturcaféen på Kulturcenter Mariehøj.

cafe kultur logo

Særlige lejligheder

Caféen er åben for alle og byder på noget til både den lille og den store sult. Caféen står også for forplejning til møder, kurser, konferencer og andre arrangementer på Kulturcenter Mariehøj, også udover åbningstiden.

I caféen kan du se kunstudstillinger eller nyde synet af Mariehøjen udenfor. Er det godt vejr, kan du enten smide dig i en af hængekøjerne eller sætte dig på den lækre solterrasse under parasollerne.

Bruger du et af værkstederne eller mødelokalerne i den anden ende af kulturcentret, kan du købe kaffe og te og tage med til det lokale, I opholder jer i. 

Husk: Forplejning ved anvendelse af mødelokalerne Per Kirkeby og Richard Mortensen skal bestilles hos caféen.

Kulturcaféen danner fra tid til anden ramme om arrangementer bl.a. med musikalske indslag. Kulturcaféen laver også mad ud af huset til selskaber, receptioner, bryllupper, firmaordninger m.v. , ligesom arrangementer efter nærmere aftale kan holdes i caféen. 

Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 8.00 - 20.00

Fredag kl. 8.00 - 16.00

Caféen vil som udgangspunkt have lukket i hele juli samt på helligdage. I forbindelse med møder, kurser og andre arrangementer kan caféen levere forplejning fra kl. 8.00. Endvidere er caféen fleksibel i forhold til aftenmøder og arrangementer mht. åbningstid og leverancer af forplejning.

Kontakt

Ønsker man som forening, selskab eller anden gruppe at holde et arrangement på Kulturcenter Mariehøj med servering - eller vil du bare reservere bord - kontakt da venligst Kulturcaféen her:

Mail: cafe@cafekultur.dk 

Tlf.: 27 59 60 31

Bestil forplejning

Bestillingssedler og menuer finder du her:

Bestilling