Kulturcaféen

Kulturcaféen

Er du sulten? Besøg Kulturcaféen på Kulturcenter Mariehøj.

Nu er der ikke længe til, at man igen kan spise i caféen på Kulturcenter Mariehøj. Der er fundet en ny forpagter, der åbner Kulturcaféen Your Taste d. 2. januar 2019.

Caféen er åben for alle og serverer forplejning til møder, kurser, konferencer og andre arrangementer på Kulturcenter Mariehøj, også udover åbningstiden. 

Kulturcaféen danner fra tid til anden ramme om arrangementer bl.a. med musikalske indslag. Your Taste laver også mad ud af huset til selskaber, receptioner, bryllupper, firmaordninger m.v. , ligesom arrangementer efter nærmere aftale med forpagter kan holdes i caféen. 

I caféen kan du se udstillinger, bladre i biblioteksbøger eller nyde synet af Mariehøjen udenfor. Er det godt vejr, kan du enten smide dig i en af hængekøjerne eller sætte dig på den lækre solterrasse under parasollerne.

Bruger du et af værkstederne eller mødelokalerne i den anden ende af kulturcentret, kan du købe kaffe og te og tage med til det lokale, I opholder jer i. Al forplejning til mødelokalerne Per Kirkeby og Richard Mortensen skal bestilles hos caféen.

Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 11-19

Fredag kl. 11-16

Lørdag, søndag og helligdage kl. 10-16

Kontakt

Ønsker man som forening, selskab eller anden gruppe at holde et arrangement på Kulturcenter Mariehøj med servering - eller vil du bare reservere bord - kontakt da venligst Kulturcaféen Your Taste her:

Mail: mariehoj@yourtaste.dk 

Tlf.: 53 62 01 32 

Vil du se lidt mere om Your Taste, kan du tilgå deres hjemmeside her:

Your Taste​

Bestillingssedler og menuer kommer snart og vil kunne findes på denne side.