Ny forpagter til caféen på Kulturcenter Mariehøj

Rudersdal Kommune søger en ny forpagter til Kulturcaféen på Kulturcenter Mariehøj.

Om jobbet

Vi forestiller os, at caféen er indbydende for caféens brugere, gæster og ansatte på Kulturcenter Mariehøj, herunder også for foreninger, publikum og familiegrupper der besøger Mariehøj.

Caféens koncept skal bygge på normale, sunde fødevarer, og caféen skal i høj grad bidrage til med forplejning til de mange møder, kurser, konferencer, arrangementer, der hvert år holdes på Kulturcenter Mariehøj af såvel kommunen for og af kommunens egne ansatte som foreninger og øvrige, der ønsker at benytte Mariehøjs faciliteter.

Din profil

Du er indstillet på, at caféen drives med personligt engagement og i nært samarbejde med kommunen og med brugergrupper som foreninger, kulturaktører m.fl. Opgaven er ikke kun at drive café, men også at indgå i den særlige sammenhæng det er, at være en del af et kulturcenter og derved bidrage til at skabe liv i husets nerve og hverdag.

Det er vigtigt, at du har forståelse for stedets specielle karakter, og at du kan se mulighederne for at spille sammen med de øvrige faciliteter og tilbud på kulturcentret.

Du har en relevant uddannelse og erfaring med drift af café- eller restaurationsvirksomhed.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder omgivelser hvori du har mulighed for at drive en forretning.

Caféen er indrettet med et fuldt bestykket produktionskøkken og møbleret serveringsområde i tilknytning hertil.

Ansættelsesvilkår

Du er / har en selvstændig virksomhed, som der indgås en forpagtningsaftale med på almindelige forpagtningsvilkår ud fra Horestas anbefalinger. Forpagtningsaftalen indgås efter princippet om betaling af en procentdel af bruttoomsætningen. Herudover skal der betales for forbrug af energi.

Overtagelse sker pr. 1. januar 2020.

Om os

Rudersdal Kommune ejer Kulturcenter Mariehøj, hvor der er godt og vel 10.000 m2 under tag med mødelokaler, kursusfaciliteter, værksteder, kultursal til teater, musik m.m. Kulturcenter Mariehøj ligger i naturskønne omgivelser med let adgang til Helsingørmotorvejen og offentlig transport.

Kulturområdets administration og ledelse (Kultursekretariatet) har til huse på Mariehøj. Endvidere huser Mariehøj en daginstitution, hjemmeplejen, ungdomsklub, fritidsundervisning, musikskole, billedskoler, væresteder, et frivilligcenter og meget mere.

Huset skal fungere i balance mellem tradition og nytænkning i tværgående op åbne netværk mellem foreninger, amatører, professionelle, talenter, vækstlag, frivillige, sponsorer og offentlige institutioner. En dynamo for det gode fritidsliv, der både giver rum for kreative udfoldelser, oplevelser og sociale fællesskaber på tværs af alder, interesse og køn. Det er vigtigt, at det gode medborgerskab og involvering af borgerne / brugerne sættes i centrum.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger forpagtningen ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vi skal bede om, at du vedlægger dit CV, herunder forudgående erfaringer med café- eller restaurationsdrift, oplysning om personale, forslag til cafékoncept, herunder forslag til menukort, take away m.m., samt visionen for din virksomhed.

På Kulturcenter Mariehøjs hjemmeside kan du i løbet af mandag den 11. november 2019 finde et uddybende koncept med bilag for forpagtningen af cafeén på Mariehøj.

Der vil være mulighed for at besøge Kulturcenter Mariehøj efter nærmere aftale.

Første samtale er onsdag den 27. november 2019 fra kl. 16, og en eventuel anden samtale vil finde sted tirsdag den 3. december 2019 fra kl. 16.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Henrik Skovgaard
Administrationschef
hsk@rudersdal.dk
Tlf.: 46 11 56 11
Tlf.: 72 68 56 11

Ansøgningsfrist:
21. november 2019
 

Bilag