Spring til indhold

Brug Mariehøj

Brug Mariehøj

Du kan låne eller leje lokaler på Kulturcenter Mariehøj, holde arrangementer, spille minigolf, petanque eller lege på naturlegepladsen. Få overblikket over alle mulighederne på Mariehøj her.

Kultursalen scene

Lej eller lån lokaler

På Kulturcenter Mariehøj finder du en bred vifte af lokaler, fra store sale til små hobbyrum. Kulturcenter Mariehøj kan lånes eller lejes af alle. Læs mere om lokalerne og hvordan du låner eller dem her;

Lån eller lej lokaler på Mariehøj​

Tusindbenruten

Mariehøj for børn

Du finder løbende arrangementer for børn på Mariehøj, men der er også altid mulighed for at besøge naturlegepladsen, Marielunden og Tusindbenruten.

Vil du have løbende information om arrangementer, aktiviteter og events for børn på Kulturcenter Mariehøj og i resten af Rudersdal, tilmeld dig nyhedsbrevet Oplev for børn. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet 'Oplev Rudersdal for børn'

Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.

Idrætsgalla i Kulturcafeen 2019
Arrangementer

Hold dit arrangement på Mariehøj

Kulturcenter Mariehøj har et stort udvalg af lokaler, der kan lånes eller lejes samt Kulturcaféen, der har plads til op til 150 personer. I forbindelse med caféen findes en solterrasse med plads til 60 personer.

Private kan afholde arrangementer i Kulturcaféen. Kontakt caféen og hør mere: Mail: cafe@cafekultur.dk, tlf.: 27 59 60 31

Foreninger eller virksomheder kan booke lokaler af forskellige karakter. Kulturcaféen kan levere forplejning. Se mere under:

‌Kulturcaféen‌

Lej eller lån lokaler

Øvelokale

Mariehøj for unge

Ung i Rudersdal råder over et ungeområde med fire lokaler på Kulturcenter Mariehøj. Alle lokaler kan bruges hele året rundt 24-7, da de har digitallås og alarmkode.

Læs mere om Ung i Rudersdals musikunivers og hvordan du kan komme til at bruge lokalerne:

Ung i Rudersdal - Musikunivers

Udstil på Mariehøj

Udstil på Mariehøj

Er du borger i Rudersdal Kommune, og laver du billeder, fotokunst eller skulpturer på hobbyplan? Så har du mulighed for at udstille dine arbejder på Kulturcenter Mariehøj i caféområdet og på Kulturgangen. Udstillingerne skifter hver måned.

Kontakt kunstkonsulent Katrine Thygesen 

tlf. 72 68 56 09

mail: katt@rudersdal.dk

Bordtennis

Udendørs aktiviteter

Ved Kulturcenter Mariehøj er der flere udendørsaktiviteter at give sig i kast med. Vi har skønne, grønne omgivelser, der bl.a. byder på minigolf, petanque, naturlegeplads og bordtennis.

Udendørs aktiviteter