Spring til indhold

Grangivelig jul og julejazz

KulNaturforeningen og Frivilligcentret inviterer til julejazz og grangodt juleværksted den 14. december kl. 17.00-19.00 på Mariehøj.

Kom i gran god julestemning med julejazz og ny inspiration til at bruge rødgran i julemaden til dette julearrangement. Du får ny viden om fortidens mad i fremtidens køkken. Du får ideer til at gøre din hverdag mere vild, flytte dine fællesskaber ud i naturen, sanke sundt og bruge det aromatiske grantræs mange kulinariske hemmeligheder i julemaden.

Undervejs klipper vi julestjerner og hænger juleønsker på juletræet – og så er der lækre smagsprøver på gran-kaffe, gran-the og gran-kage.

Program

17.00  Frivilligcentret byder velkommen

17.05  Jazz med Korsbæk JazzTrio’s juleplade “X-mas Edition”

17.35  Jeanett Debb fra KulNaturforeningen fortæller om hvordan vores forfædre brugte gran- og fyrrenåle til at holde sygdomme fra livet. Jeanett er aktuel med bogen ”Vild med gran i køkkenet” og har masser af ideer til hvordan vi kan sanke os til et sundt liv i den mørke tid

17.45  Niels Elers Koch, Forstkandidat, dr. agro., dr. h.c. og leder af skov- og landskabsforskningen i Danmark 1991-2014 og præsident for verdensorganisationen for skov- og landskabsforskning (IUFRO) (2010-2014) giver ny viden om naturens betydning for vores trivsel

18.00  Julejazz, Juleværksted og gran gode smagsprøver
Vi klipper julestjerner, du får smagsprøver på jule-grankage, gran-kaffe og gran-the og du bliver guidet til hvordan du kan styrke immunforsvaret og pifte julemaden op i dit eget køkken. Vi synger julesange.

18.45  Årets vildeste og mindste jule-bazar med KulNaturforeningens skovprodukter

Ingen julearrangement uden julegave. Du får et lille opskrifthæfte med hjem og muligheden for at købe gran-produkter og den nye bog ’Vild med gran i køkkenet’ med en personlig hilsen fra forfatteren.

Der er mulighed for købe drikkevarer og burger i Caféen.

Tid og sted

Den 14. december 17.00 – 19.00

Café Kultur, Kulturcenter Mariehøj,  Øverødvej 246, Holte

Tilmeld dig her eller til info@frivilligcentret.dk