Spring til indhold

Kom med til Frivilligfesten23

Er du frivillig i en forening eller på egen hånd, vil vi gerne invitere dig til Frivilligfesten 2023.

På Frivillig Fredag fredag den 29. september kl. 17.45 – 21.00 inviterer Rudersdal Kommune igen i år til en stor fest for alle frivillige i Rudersdal. Festen afholdes i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj.

Der vil være underholdning, mad, oplæg og uddeling af årets Frivilligpris, Talentpris, Ungdomslederpris og Kulturpris.

Frivilligfesten er tænkt som en anerkendelse af og en netværksmulighed for de mange frivillige, der gør et stort stykke arbejde i kommunen.

Det sker i løbet af aftenen

Aftenen kommer til at byde på musikalsk underholdning ved ukrainske Leila Sherzai, der kommer og synger sammen med en pianist samt Sara Grabow med Lyd!t 

Derudover vil der være et tilbageblik på Frivilligugen og kampagnen ‌Frivillig fordi‌ og overrækkelse af priser ved formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Knud Skadborg. 

Læs mere om de forskellige priser, der bliver overrakt på aftenen:

Priser​

Kom og netværk med andre frivillige til en hyggelig aften.

Billetter er gratis og kan bestilles her

Book din billet til Frivilligfesten 23

Praktisk information

Bemærk at det også er muligt at parkere bagved Kulturcenter Mariehøj i forbindelse med Frivilligfesten.

Lidt om Frivillig Fredag og Frivillig fordi

Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september og er hele Danmarks festdag for frivillighed.

På Frivillig Fredag fejrer vi frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde. Frivillig Fredag sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.

I 2023 er årets tema 'Frivillig Fordi...' Der er mange gode grunde til at være frivillig og endnu flere til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber. Derfor sætter vi med årets tema fokus på de mange gode oplevelser og erfaringer som frivillighed kan give. I Rudersdal Kommune er lokale frivillige inviteret til at være en del af kampagnen. Kampagnen består at plakater du kan møde over hele kommunen, bl.a. i buslæskure, på kulturinstitutioner og i din lokale forening. Hold øje med 'Frivillig fordi... i hele september og især i Frivilligugen op til den 29. september. 

Læs mere om Frivillig Fredag:

Frivilligfredag