KulturBrasseriet er lukket

KulturBrasseriet på Kulturcenter Mariehøj har fredag den 5. januar 2018 meddelt, at forretningen er gået konkurs. Det betyder, at Brasseriet allerede fra i fredags har lukket for al servering, og det er dermed ikke muligt at bestille forplejning på Mariehøj den kommende tid.

Hvor lang den tid bliver, vides ikke endnu. Det kommer an på, hvornår kurator har opgjort boet, og dermed hvornår Kultursekretariatet har mulighed for at gå i gang med en proces for at finde en ny forpagter.

Kultursekretariatet har talt med øvrige forpagtere i Kulturområdets regi: Café Grundtvig i Birkerød Idrætscenter, Café Orange i Rundforbi Idrætsanlæg og Restaurant Mantzius på Mantziusgården, der alle gerne modtager bestillinger, når der afholdes møde eller andet på Mariehøj. Det er et forslag – alle har naturligvis mulighed for at bestille forplejning andre steder.

Café Grundtvig: mail: mail@cafegrundtvig.dk. Telefon: 26 37 72 76

Café Orange: Mail: kvakhsh@yahoo.com. Telefon 23 23 68 62

Restaurant Mantzius: Mail: info@restaurant-mantzius.dk. Telefon 29 86 22 81

Kultursekretariatet beklager situationen, og vil gøre alt for at hjælpe til, hvor det er muligt. Ved spørgsmål i forbindelse med forplejning kan kulturkonsulent Helle Lehrmann kontaktes på mail hleh@rudersdal.dk eller telefon 72 68 56 18.

Informationer om cafésituationen vil løbende blive lagt på hjemmesiden.

OBS:

Kulturcenter Mariehøj har weekendlukket, indtil caféen igen åbner.  Kulturcentret kan derfor i weekenderne kun besøges efter aftale med husets serviceteam:

serviceteam-mariehoj@rudersdal.dk.