Spring til indhold

Kulturcaféen holder lukket i en periode

Forpagteren af Kulturcaféen eat’n’meet har set sig nødsaget til med omgående virkning at opsige sin kontrakt med Kulturcenter Mariehøj. Der arbejdes på hurtigst muligt at finde en ny forpagter.

Forpagteren af Kulturcaféen eat’n’meet har af helbredsmæssige årsager set sig nødsaget til med omgående virkning at opsige sin kontrakt med Kulturcenter Mariehøj. Det vil sige, at der ikke vil være en café på kulturcentret et stykke tid fremover. Vi håber, at det kun bliver kortvarigt, og vi arbejder benhårdt på at finde en ny forpagter, der både organisatorisk og madmæssigt passer til behovene på Kulturcenter Mariehøj.

FORPLEJNING TIL MØDER

I perioden uden café vil man stadig kunne bestille mødeforplejning. Der er flere andre forpagtere, der gerne leverer mad og drikke, når I holder møde eller andet på Kulturcenter Mariehøj.

Café Grundtvig (Birkerød Idrætscenter): mail@cafegrundtvig.dk. Telefon: 26 37 72 76

Café Orange (Rundforbi Idrætscenter): kvakhsh@yahoo.com. Telefon: 23 23 68 62

Dette er et forslag – alle har naturligvis mulighed for at bestille forplejning andre steder.

Situationen er meget beklagelig, og vi ønsker Martin Meinertz Christensen god vind fremover og håber, at vi snart kan åbne caféen på ny.

Har I spørgsmål til jeres anvendelse af Kulturcenter Mariehøj, er I velkomne til at kontakte Helle Lehrmann på mail hleh@rudersdal.dk eller på telefon 72 68 56 18.

Hold øje med hjemmesiden, her vil der komme information om den nye café, så snart der er nyt.