Spring til indhold

Netværkstræf Rudersdal 2023

Er du interesseret i at udvide dit netværk og møde nye samarbejdspartnere, så kom til Netværkstræf Rudersdal tirsdag den 13. juni fra kl. 15.30 – 20.00 i Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj.

Til Netværkstræf Rudersdal sætter vi fokus på samarbejde, partnerskaber og videndeling. Du får chancen for at lære lokalmiljøet endnu bedre at kende, præsentere dit eget virke, finde partnere, du kan indgå nye samarbejder med, og du kan selv tilbyde en hånd til foreninger, projekter, virksomheder og kommunale institutioner, der har brug for det.

Program

Kl. 15.15 – 15.30 - Ankomst kaffe og kage i Kultursalen

Kl. 15.30 – 15.40 - Velkomst ved formand for Kultur- og Fritidsudvalget Knud Skadborg

Kl. 15.40 – 16.15 - Partnerskab for fremtiden
Samarbejde, videndeling og partnerskaber er nøglen til social, bæredygtig udvikling lokalt. Torben Stenstrup, strategisk rådgiver og forfatter øser af 25 års erfaring med partnerskaber og foreningsudvikling, der skaber værdi. Han lægger vægt på at skabe partnerskaber, hvor værdier og fællesskab udvikles på tværs af fx foreninger, kommunale enheder, virksomheder og kulturinstitutioner. Torben er forfatter til flere bøger og senest “Den attraktive forening”.

Kl. 16.15 – 17.15 - Når samarbejdet gør en forskel i Rudersdal
Lokalt er der spændende samarbejdsprojekter i gang. Torben Stenstrup interviewer parter fra følgende e samarbejdsprojekter: 

 • Verdensmål og grøn omstilling sammen med borgere og virksomheder
  Hør om verdensmålsugen, DK2020 klimahandleplan og hvordan den grønne omstilling finder sted lokalt i Rudersdal.
 • Rudersdal deler og skaber jule- og sommerglæde for trængte familier
  Hør hvordan foreningen Heart2Heart og en række private donorer skaber glæde for økonomisk trængte familier gennem aktivitetscentret På Sporet. Sammen opfyldes ønskerne hos økonomisk pressede familie    
 • Sammen om Hop og Rock
  Hør hvordan fritidslivet, erhvervslivet og kommunen hvert år giver skolebørn en dag med dans, musik og bevægelse på festivalen Hop og Rock.
 • Holte Loppemarked i samspil med foreningerne
  Hør om det nye samarbejde, som er til glæde for både loppemarked og foreninger.

 

Kl. 17.15 – 17.55 - Speeddating og networking                 
Forbered en præsentation, hvor du kort og klart fortæller, hvem I er, hvad I kan tilbyde og hvad I ønsker at få med hjem.
Vi starter med at sætte turbo på mødet med netværket med speeddating og fortsætter i ro og mag med at finde hinanden ved bordene, bytte visitkort og lave nye aftaler om samarbejde

Kl. 17.55 – 18.00  - Bestyrelsesformand i Frivilligcenteret Preben Etwil runder af

Kl. 18.00 – 20.00 - Let traktement og tid til at mingle i caféen.

 

Tilmeld dig, hvis du er:

 • forening
 • frivillig
 • netværksgruppe
 • virksomhed
 • kommunalt fagområde
 • idrætsliv
 • kulturliv
 • Børne- og ungeområde
 • og interesseret borger.

Tilmeld dig Netværkstræf 2023 

Tilmeld dig​ 

Du skal ved tilmelding fortælle om du deltager til det lette traktement kl. 18.00. 

Rudersdal Kommune og Frivilligcenter Rudersdal i samarbejde med Rudersdal Erhvervsforening, Rudersdal Kulturparaply, Rudersdal Idrætsrådet og BUS.

Bemærk - ved tilmelding accepterer du, at dine deltagerdata deles med øvrige deltagere på en deltagerliste der rundsendes inden arrangementet.