Spring til indhold

Velkommen til Mariehøj

Kulturcenter Mariehøj er åben, og vi glæder os til jeres besøg.

På Mariehøj følger vi myndighedernes anbefalinger, så vi sikrer, at alle kan færdes trygt og sikkert, og at vi mindsker risikoen for smittespredning af corona. Det betyder blandt andet, at du fra den 29.10. 2020 skal bruge mundbind eller visir, når du bevæger dig rundt på Mariehøj. Du må gerne tage det af, når du sidder ned.

Derudover kan du hjælpe med at mindske risikoen for smittespredning ved at:

  • Holde afstand og tage hensyn til andre brugere og medarbejdere
  • Bruge håndsprit eller vaske hænder ofte
  • Hoste eller nyse i dit ærme
  • Blive hjemme, hvis du er syg eller har symptomer

Håndsprit og hyppig rengøring

Der er opstillet håndsprit ved alle indgange og andre steder, hvor man skal igennem for at komme til et bestemt lokale. Derudover er der håndsprit og renseservietter i alle kulturcentrets lokaler - det er nemlig vigtigt, at man afspritter alle kontaktflader inden lokalet tages i brug. Følg anvisningerne på plakaterne i lokalerne.

Alle lokaler, gennemgangslokaler, gange og toiletter bliver rengjort mindst en gang om dagen – særligt anvendte kontaktflader bliver rengjort en ekstra gang i løbet af dagen. På alle toiletter er der håndfri sæbedispensere og håndfri papirhåndklæder.

Kulturcentrets udendørs aktiviteter kan frit benyttes. Det er vigtigt, at I følger anvisningerne for anvendelse af det lånte udstyr. Anvisningerne fremgår på udstyrskassen. 

Ønsker du at booke et lokale  til forenings- eller folkeoplysningsaktiviteter?

Booking af lokaler kan ske ved henvendelse til lokalebooking@rudersdal.dk eller på tlf. 72 68 56 20.

Der er af myndighederne nedsat anvisninger for påkrævet antal m2 pr. person i forhold til aktivitetstyper i vores lokaler. Det betyder, at der maksimalt må være et specifikt antal personer i hvert lokale udregnet efter m2. Se oversigten over kapacitet i lokalerne på Kulturcenter Mariehøj og når du booker et lokale.

Lokalekapacitet

 

Brugere har selv ansvar for at overholde retningslinjerne for antal personer i lokalerne og afstandskrav mellem personer i forhold til aktiviteten.

Kulturcenter Mariehøjs retningslinjer for brug af lokaler:

  • Kapacitet: Overhold anvisningerne for max. antal personer i lokalet. Du finder denne oplysning på skiltet ved lokalets indgang, her på siden eller når du booker et lokale.
  • Afstand: Begræns fysisk kontakt og hold minimum en meters afstand til andre brugere og medarbejdere, når du sidder ned. Hold minimum to meters afstand når du bevæger dig rundt på Mariehøj.
  • Hygiejne: Vask hænder ofte og brug håndsprit. Anvend mundbind i caféen.
  • Hensyn: Vis hensyn, når du færdes i huset. 
  • Rengøring: Husk at rengøre kontaktflader inden du tager et lokale i brug.
  • Smitte: Bliv hjemme, hvis du er syg eller har symptomer.

Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og corona på deres hjemmeside.

Vi glæder os til at se dig. På Kulturcenter Mariehøj passer vi godt på hinanden.