Spring til indhold

Walk'n'talk - tre ruter i den omgivende natur

Trænger du til frisk luft og at røre dig lidt? En god gåtur og en snak? Er du på, i eller omkring Kulturcenter Mariehøj, så kan du gå en af vores tre ruter i den omgivende natur.

En gåtur gør næsten altid godt, og vi har lavet tre skønne ruter klar til dig på henholdsvis 1,0, 2,3 og 4,8 km omkring Kulturcenter Mariehøj. 

Det kan også være, at du trænger til at afholde et møde på en ny måde? Adskillige videnskabelige undersøgelser har vist, at motion og bevægelse, kan være med til at forebygge stress, livsstilssygdomme m.m. Men bevægelse i løbet af arbejdsdagen øger også arbejdsglæden og produktiviteten, giver mere energi og hjælper med at fastholde fokus på  arbejdsopgaverne.

Møder bliver bedre og mere effektive, når der er bevægelse. Går man f.eks. en tur på 20 minutter, øges blodgennemstrømningen til hjernen, som sætter skub i den kreative tænkning. De er også relationsskabende, da mødedeltagerne får fælles oplevelser samtidig med, at der er fuld opmærksomhed og ingen bliver forstyrret.

Snup et kort i receptionen eller download appen RudersdalRutens Univers, hvori der findes masser af forslag og kort over gå-, løbe- og cykelruter og mere til. Appen finder du i App Store eller Google Play.